torsdag 17 september 2015

Tankegångar.

Redan förra sommaren var vi i huset för att vi visste att det skulle säljas, men inte riktigt när. Vi kände direkt att det var ett hus som vi gillade. Den främsta anledningen till att vi tittade på huset var för att ha något att jämföra med då vi inte hade varit på så många husvisningar. Sen låg huset i ett av de få områden vi kunde tänka oss. Det var svårt att släppa tanken på att nån annan ev skulle köpa det här huset. Och tankarna på hur vi skulle renovera och inreda gick inte att stoppa.

Köket kändes lagom stort men lite instängt så vi kände ganska direkt att vi på något sätt ville öppna upp mellan kök och vardagsrum. När vi sedan i mars skrev på papprena var det dags att fundera på riktigt och det var hur svårt som helst. Om vi gjorde si fick vi ingen väggyta kvar, gjorde vi så skulle det kännas trångt och instängt. Vi hann att tänka i nästan 5 månader och var till slut helt överens och är väldigt nöjda med resultatet.

Vi ville ha mycket bänkyta och känsla av rymd trots att det är ganska litet. Nu är det inte helt färdigt men mest bara smågrejer kvar att göra.

1 kommentar:

Alexandra V sa...

Kul att se lite, Emma!! :) Hoppas det går bra för er, med allt pyssel! Så härligt att ni snart kan flytta in.