onsdag 13 februari 2013

Stabilt.


Det är lite tråkigt att ligga ner långa stunder nu tycker Elvin. Men sitta är jätteroligt. Synd att han inte kan sitta själv bara...Och han sitter fortfarande som en hösäck i matstolen. Jag önskar att han blev stadigare så att inte gröten hamnar överallt.

Idag när vi var ute och gick var han riktigt missnöjd i vagnen så jag fick sätta honom upp. Knäpptyst son var resultatet. Därför ogillar vi starkt när det snöar på våra promenader. Då måste han ligga ner. Så snälla snön, kan du sluta snöa nu så att våra promenader blir lite mer harmoniska?

Jag passar på att printa ner lite viktiga saker här idag ifall att jag glömmer. Tex så hittade Elvin sina fötter på riktigt förra veckan. Nu kan han ligga och dra i strumporna flera minuter. Han har även fått kläm på det där med att vända sig. Han kan vända sig åt båda hållen så jag får hålla koll. I förrgår la jag honom naken på en filt i köket medan jag höll på med maten (han var skittrött men gillar att vara naken om ni undrar varför). Han fick då spelet och betedde sig som om han var besatt. Han frustade och pustade och rullade runt åt båda håll. Jag lyckades på detta på film men fick släppa kameran flera gånger så att han inte skulle slå huvudet i golvet. Jag höll även på att dö av skratt.

Nästa vecka blir han hela fem månader. Då ska jag printa ner lite andra viktiga saker.

Inga kommentarer: