måndag 1 juli 2013

Första veckan.

Efter en vecka av "mitt nya liv" tänkte jag sammanfatta lite. Den innehöll inte så mycket träning som jag hade planerat. Vi var iväg på minisemester och det var mycket annat som skulle fixas. Men det är bättre än inget. Jag fick till tre raska promenader och ett löp/intervallpass. Det kommer att bli bättre den här veckan. Toffe har uppehåll från fotbollen nu och då är jag mer flexibel.
Vad gäller maten så har det känts bra. Jag ska inte gå på nån diet eller så, bara göra bättre val och äta mindre socker. Inte en godisbit har slunkit ner trots att en gigantisk skål retade mig under en hel kväll. Men lite annat såklart... Jag drack ett par glas av mammas hemmagjorda rabarbersaft istället. Men det tänker jag fortsätta med, i måttliga mängder. Jag har även ätit lite glass och mörk choklad och en kokostopp när vi fikade i lördags. Och en bakelse igår när vi var på dop. Haha, nu när jag skriver allt låter det mycket men jag vet att det kunde ha varit mycket värre. Jag är nöjd! Eller ganska nöjd iaf. Jag har gjort valen medvetet. Inte bara sagt jag och stoppat in. Den här veckan vill jag göra bättre och då är det bra att veta vad jag "ska slå".
Jag ska även få in några enkla övningar som plankan och armhävningar varje dag. Typ innan jag ska gå och lägga mig. När det väl är gjort några gånger är det lättare att få in det som rutin.
Nästa vecka åker vi till Öland och då skulle jag vilja att lite daller var borta för jag hoppas på en hel del strandhäng. Jag vet att det inte sker mirakel på bara en vecka men bara känslan av att röra på sig och äta bättre kan göra underverk.
Att vara iväg på semester med andra familjer är perfekt. Nu kan papporna ta barnen medan vi tjejer tränar. I såna lägen kan jag inte vara sämst, det sporrar mig så jag räknar med en bra träningsvecka vecka 28.
Är det nån mer som tänker lite extra på träning och kost nu i sommar?
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

Louise sa...

Jag började igår. Cykla, inga sötsaker i veckorna bara helgerna och tänka till när det gäller vad jag stoppar i munnen.

Någonstans måste man ju börja!