måndag 15 oktober 2012

Lite kort bara- tack!

Tack! Tack ni fina som lämnar små fotspår här med tips, fina ord och erfarenheter om det här med graviditet och mammaliv och annat. Ni är inte många men det betyder så otroligt mycket! Fortsätt trots att jag är dålig på att svara. Jag ska bli bättre, så ge inte upp.

Nu ska jag passa på att sussa lite innan lillen vaknar för mat. Men är man kvällspigg och gillar att hänga framför datorn så är det svårt att släcka och lägga huvudet på kudden.

3 kommentarer:

Louise sa...

Jag vill inte vara besserwisser som verkar kunna allt men små tips kan hjälpa så mycket. Jag fick de jag fick Edwin och de var guld värda. Sen har jag lärt mig saker allt eftersom man har fått barn nr 2 och 3. Vad skönt att du tar mina tips på ett bra sätt. Har velat skriva fler ggr men ångrat mig och stängt ner kommenterarrutan.

Emma sa...

Men gud, jag älskar tips, så tipsa gärna mer! Jag är inte en sån person som tar illa vid mig när någon vet "bättre". Har man mer erfarenhet och framför allt flera barn ser jag det som en självklarhet att man vet mer. Om du funderar på om du ska kommentera eller inte säger jag: gört! =)
Kram på dig

Louise sa...

Skönt och höra! Är det något du undrar, fråga på! Kommer jag på flera bra tips, så tipsar jag dig. Kram på dig!